<-blogtitle->

زنـدگـی شــــــــــــــــیـــــــریــــــن مــــــــــتـــاهـــلــــی

نقشه سایت

خانه
سئو کننده

درباره وب


اینجا دفتر الکترونیکی آشپزی منه.
برای یادآوری خودم هم که شده توی این دفتر دستور و نکته ها رو کامل مینویسم.
شما هم دوست داشتید میتونید استفاده کنید.

امکانات وب

آموزش تصویری ژله گلدار (ژله تزریقی)

ژله تزریقی رو قبلا درست کرده بودم.ولی چون بلد نبودم به این خوبی در نیومد.

این هم متاسفانه به اون خوبی که دوست نداشتم نشد چون پهلوهام درد میکردن نمیتونستم راحت بشینم و درست کنم.

طرح های مختلفی از این نوع ژله دیدین.اگه توجه کردی دیدی که اکثرا رو پایه ی آلوئه ورا درست میشن.

برای من غیر از زیبایی مزه ی ژله خیلی مهمه.ژله آلوئه ورا مزه ی خاصی که نداره.پس ترجیح دادم از ژله ی رنگی استفاده کنم تا خوشمزه تر شه.

اول توی ظرفی که میخواستم ژله درست کنم ژله تمشک ریختم.

*اول یه بسته پودر ژله تمشک رو با یک لیوان آب جوش مخلوط کردم به روش بن ماری گذاشتم تا حل بشه .بعدش  ۵قاشق بستنی و نصف لیوان آب سرد رو اضافه کردم و توی قالب ریختم.*

سعی کنید از ظرف شیشه ای استفاده کنید که موقع تزریق ببینید چیکار میکنید.

وقتی ژله تمشک کاملا بسته شد یه ظرف گرد برداشتم و توی ژله فرو کردم تا یه دایره وسط ژله م داشته باشم.بعد دورشو با چاقو برش دادم و ظرف رو در آوردم.

به این شکل

بعد آروم ژله رو از ظرف جدا کردم.بعد تمام سعی مونو میکنیم از دسترش خارجش کنیم و نخوریمش.چون لازمش داریم.

با یه دستمال نمناک وسط ژله رو که خالی کردم رو خوب تمیز کردم.

*یه بسته آلوئه ورا رو با یک و نیم لیوان آب جوش درست کردم.و بعد نصف استکان آب سرد اضافه کردم.

بعد ژله آلوئه ورا وسط ژله تمشک ریختم.تا وسط ژله پر شه.یه مقدار از ژله م اضافه اومد که میگم کجا به دردم خورد.

میزاریم کاملا بسته بشه.نباید ژله شل باشه وگرنه زود ژله داغون میشه.خیلی سفت هم نباید باشه و گرنه تزریق به سختی انجام میشه.و ژله پاره میشه.

حالا کار داره به جاهای خوب خوبش میرسه.تزرییییییییییییییییییییییق.به افتخارش یه کف مرتب

من موافق رنگ های خوراکی نیستم.دوست داشتم از رنگ های طبیعی استفاده کنم.

واسه همین این گل رو انتخاب کردم که برای رنگ زرد زعفرون،برای رنگ قهوه ای پودر کاکائوی الک شده و برای زرد ناچارا رنگ خوراکی مجاز استفاده کردم.

به این صورت که باید توی ظرف هاتون خامه ی صبحانه از این پاکت صورتی ها بریزید.

برای رنگ زرد سه قاشق غذاخوری،برای رنگ سبز از دو قاشق غذاخوری،و برای رنگ قهوه ای یک قاشق غذاخوری خامه ریختم.بعد به هر کدوم رنگی که خواستم اضافه کردم.

*برای رنگ سبز همش قطره قطره رنگ ریختم و هم زدم تا اون رنگی که خواستم بشه.

*برای رنگ زرد زعفرون غلیظ دم کرده بودم و قاطی خامه کردم.من اشتباهی که کردم زعفرون رو از صافی رد نکردم همش توی نیدل گیر میکرد.واقعا اذیتم کرد شما یادتون باشه زعغرون دم کرده رو از صافی رد کنید.

*برای رنگ قهوه ای خیلی فکر کردم تا پودر کاکادو اومد تو ذهنم.از ذوق بدو رفتم چند قاشق مربا خوری گرفتم بعد یادم اومد باید الک کنم که مثل رنگ زعفرونی خیلی اذیت کرد.یه بار هم مجبور شدم نیل رو عوض کنم.

***این نکته رو اضافه کنم که رنگ قهوه ای من خیلی غیظ شده بود من هم از آلوئه ورایی که اضافه بود دوقاشق ریختم توی رنگ تا رقیق تر شه.شما هم اگه دیدید رنگی که درست کردید غلیظه با آلوئه ورا رقیقش کنید***

-وقتی رنگ هاتون آماده شد توی سرنگ بریزید.

یه حد دایره ای شکل رو در نظر گرفتم و پر کردم.وقتی پر شد دیدم کوچیکه کم کم به دورش اضافه کردم تا اندازه شه.

طریقه تزریق هم به این شکله که آروم سر سرنگ رو فشار بدین تا رنگ ازش خارج شه بعد تند تند به صورت عمودی زاویه ۹۰ درجه سرنگ رو بالا و پایین میکنید تا تزریق انجام شه.بعد دیگه رنگ ازش بیرون نمیاد تا دوباره کمی سر سرنگ رو فشار بدید و تزریق رو انجام بدید.

روی کار معمولا این طوری پر از خامه و رنگ میشه که با دستمال سطح کارتونو تمیز کنید و ادامه بدید.

وقتی تمیز کردید از پشت ظرف ببینید که هنوز تزریق نیاز داره یا نه.اگه کم پشت یا خالی داره پرش میکنید.

حالا نوبت برگ هامون رسیده.چاقوی میوه خوری رو از نزدیک پرچم،بصورت کج به بیرون،داخل ژله میکنیم.

وبعد با سرنگ از کنار چاقو ژله رو تزریق میکنیم.

به این شکل تا گلبرگ پر شکل بگیره.

به همین شکل ادامه میدیم تا دور پرچم یه دور گلبرگ داشته باشیم.

وقتی به این مرحله رسیدیم.دوباره از نزدیک پرچم چاقو رو به صورت کج و بیشتر از ردیف قبل فرو میکنیم و تزریق رو انجام میدیم.همین طور برای هر ردیف به این شکل ادامه میدیم که چاقو بیشتر فرو بره تا گلبرگ ها کم کم بزرگ شن.

متاسفانه من اذیت بودم دیگه نتونستم به عکس گرفتن ادامه بدم.بعد اینکه واقعا سخته با یه دست بخوای چاقو و سرنگ بگیری با یه دست دیگه دوربینو.تا همین جا امیدوارم متوجه تمام کار شده باشین.

برای برگ هم من از پوست کن استفاده کردم.چون نوک پوست گیر به شکل هفته و خیلی راحت بود.

وقتی تزریق کاملا تموم شد.توی یخچال گذاشتم چون ژله زمان زیادی بیرون بوده و کمی نرم شده بود.

اون آلوئه ورایی که اضافه اومده بود رو با اون ژله تمشکی که از وسط ژله در آوردیم رو با هم مخلوط کردم و گذاشتم رو کتری به روش بن ماری تا آب شه و با هم مخلوط بشن.روی ژله ریختم و گذاشتم تا بسته بشه.وقتی کاملا بسته شد ژله آماده خارج شد از قالبه.

امیدوارم توضیحات براتون کاملو واضح بوده باشه.

من تمام سعی مو کردم که کامل توضیح یدم.