Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... ღܓآشپزخونه الهامܓღ - ژله رولتی
ღܓآشپزخونه الهامܓღ
زنـدگـی شــــــــــــــــیـــــــریــــــن مــــــــــتـــاهـــلــــی

 
دوشنبه سی ام خرداد 1390

 

مواد لازم:

ژله انگور :1بسته
آب جوش:نصف لیوان
مارشملو:4عدد بزرگ

طرز تهیه:
ژله انگور را با نصف لیوان آب جوش به روش بن ماری(روی بخارآب)کاملا حل می کنیم.بعد مارشملوهای تکه تکه شده را به ژله اضافه می کنیم و به روش بن ماری می گذارین تا آب شوند.وقتی نرم شدند از روی بخار در می آوریم و با همزن برقی با درجه و سرعت کم مواد را میکس می کنیم

توجه:اگر زیاد مارشملوها روی بخار باشند یا زیاد میکس شوند ژله سفت میشود.پس به محض اینکه مارشملوها نرم شدند از روی بخار در بیاورید و وقتی میکس شدند دیگر ادامه ندهید

بهتر است در ظرف تفلون مواد را بریزیم چون در دیگر ظرف ها ژله خوب در نمیاید.
من از تابه رژیمی استفاده کرده ام.1قطره روغن برای چرب کردن ته قابلمه استفاده کردم و بعد مواد را ریخته و در یخچال گذاشتم.

بعد از حدود 20تا30 دقیقه آمادست.من 30دقیقه گذاشتم خیلی کم ترک خورد برای همین فکر میکنم 20 دقیقه کافیه.باید تست کنید به محض این که بسته شد رول کنید.
برای در آوردن ژله از ظرف باید چاقو را با آب داغ بشورید و دور تا دور ژله را ببرید

و بعد درون ظرف ژله را رول کنید و در یخچال بگذارید

بعد از30دقیقه چاقو را با آب داغ خیس کرده و به شکل رولت برش میدهیم

برای دیدن آموزش تصویری اینجا کلیک کنید...



دست نوشته های الهام

اسلایدر

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...